Фотоволтаична система с 16 панела – 7200 Wp в град Шумен

Големият интерес към фотоволтаичните системи, които предлагаме продължава. Новият ни проект е инсталация с 16 броя фотоволтаични панели Longi LR4-72HIH 450Wpс обща мощност 7200 Wp в град Шумен. Както ще видите от снимките, частният дом, в който сме инсталирали системата, разполага с дворно място, където сме изградили носещата конструкция от алуминий и неръждаеми скрепителни елементи. Изключително важно в случая е, че мястото позволява южно изложение с нужния наклон, който да осигури максимална експозиция към слънчевата радиация през цялата година. Такъв вид инсталации са изключително ефективни, тъй като не е нужно да се правят компромиси с констуркцията на покривните елементи при поставянето ѝ.

Инверторът, който сме избрали за системата този път е Goodwe GW6000D-NS, 6kw, 230V AC. Този тип инвертор е с DC-прекъсвач съгласно стандарт VDE AR-N-4105: 2018-11 за мрежова връзка и степен на защита: IP65. Ефективност според Евро стандарт: 97,5%, а номиналната мощност: 6000W AC при максимално DC напрежение: 600V.

За да спестите от сметките за ток – инвестирайте в енергия от слънцето. Осигурете си спокойствие и независимост в тези несигурни времена!

Можете да видите всички наши предложения за панели тук: Фотоволтаични панели

Инверторите са тук: Инверторите за фотоволтаци

Връзка с нас

Пишете ни, за да получите повече информация за продуктите и условията, които предлагаме.