Хай Груп може да се похвали с поредна фотоволтаична система в Шумен

Новата ни инсталация на фотоволтаична система за ток е отново в Шумен. Клиентът ни се спря на панели Longi LR4-72HIH 450Wp – 32 броя с обща мощност 16,2 kW. Имайте предвид, че дори в тези зимни, дъждовни и мрачни дни инсталацията ще генерира ток, разбира се не на 100%, но е възможно да се достигне до 30% от капацитета въпреки мрачното време, тъй като ефективността на фотоволтачните панели при хладено време е по-висока. Начина на работа на фотоволтаичните панели не зависи от слънчевата топлина, а от слънчевите фотони (лъчите), които навлизат в земната атмосфера.

Новата ни инсталация е монтирана върху покрив с алуминиева конструкция и неръждаеми скрепителни елементи. Инверторът на системата е Goodwe GW 25K-MT. Инсталацията включва заземление и допълнителни аресторни защити на правотоковата и променливо токовата част.

При покачващите се цени на електроенергията за промишлени нужди в световен мащаб и несигурността на енергийните системи, една автономна фотоволтаична система би Ви гарантирала спокойствие, че сметките за ток няма да изядат бюджета Ви. Инвестицията в слънцето винаги се изплаща!

Можете да видите всички наши предложения за панели тук: Фотоволтаични панели

Инверторите са тук: Инверторите за фотоволтаци

Връзка с нас

Пишете ни, за да получите повече информация за продуктите и условията, които предлагаме.