Hay Group инсталира нова мощна монофазна хибридна фотоволтаична система в Шумен

Представяме новата ни мощна монофазна хибридна фотоволтаична система изградена само от един инвертор за частен дом в град Шумен. Системата се състои се от:

  • Инвертор Tomatech 11kW Hybrid.
  • Фотоволтаични соларни панели 20 бр. East Lux 540wp или общо 10800 Wp инсталирана мощност.
  • Електрическо табло с всички видове защити, гарантиращи безпроблемната работа на инвертора и за всички прикачени уреди след него.
  • Гаранции за оборудването и монтажа.

Клиентът ще се радва на почти нулеви сметки за електроенергия през слънчевите сезони, а зимата е гарантирано, че сметката за ток няма да Ви докара инфаркт, дори в най-студените дни. Изградената фотоволтаична система, ще работи изцяло за собствена консумация. Ефективността е гарантирана от качеството на хибридния инвертор Tomatech и няма да почувствате флуктуациите в мощността дори при облачно време.

Hay Group разработва индивидуални решения за своите клиенти според техните предпочитания и потребности. Можете да се обърнете към нашите специалисти на тел. 0896625233, свържете с нас на e-mail: sales@haiksolar.com или ни пишете във Facebook страницата: Hay Group – индивидуални решения за зелена енергия за дома и бизнес.

Можете да видите всички наши предложения за панели тук: Фотоволтаични панели, а тук са предложенията за Инвертори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Връзка с нас

Пишете ни, за да получите повече информация за продуктите и условията, които предлагаме.